EXPOSITIES

Hieronder vind je een foto impressie van exposities van mijn werk. als ook de exposities die gepland zijn.

Na iedere expositie wordt op deze pagina een fotoverslag geplaatst.

In de maand December exposeren Iny Gussekloo en ik samen in de Hofboerderij in Wateringen.

 

In de December weekenden zijn onze werken gratis te bezichtigen op zaterdag- en zondagmiddag van 13.30-16.30 uur.

 

Zaterdag 2e kerstdag is de Hofboerderij gesloten.

Zie ook http://www.crwateringen.nl/.

 

Momenteel exposeer ik in de kerk van Op Hodenpijl in Schipluiden.

 

Dit prachtige gebouw is in originele staat hersteld en biedt in de ruwe stenen wanden grote nissen voor het exposeren van mijn schilderijen.

 

In de kerk hangt een serene sfeer. Ik nodig je van harte uit om deze sfeer te proeven, helemaal tot rust te komen en onderwijl mijn werken te 'beleven'.

Elk jaar schrijft Autobedrijf Nootenboom in Nootdorp een schilderwedstrijd uit en de ingebrachte werken worden beoordeeld door een vakkundige jury. De hoofdprijs bestond uit een maand exposeren, inclusief een receptie.

 

Deze keer won ik de eerste prijs met mijn schilderij

“De Beuk”De opening van de expositie werd druk bezocht door veel vrienden en bekenden.

Helemaal enthousiast was ik toen het grote Asser Instituut, gespecialiseerd in internationaal privaat- en publiekrecht, mij belde en vroeg of ik daar wilde exposeren. Ik kon al mijn schilderijen kwijt door het hele monumentale gebouw. Er werd mij zelfs een receptie aangeboden en er werden uitnodigingen gedrukt. De receptie werd druk bezocht en ik heb een rondleiding verzorgd door het hele gebouw met de vele genodigden. Het was een geweldige ervaring en ik kijk er met voldoening op terug!

Om mijn werk te promoten ga ik zelf ook op zoek naar gelegenheden waar ik kan exposeren. Zo kwam ook de bibliotheek in Loosduinen op mijn pad en hier kreeg ik twee lange wanden tot mijn beschikking.

 

Wilde je in deze grote ruimte achter de computer plaats nemen dan kon je niet om mijn werken heen. Ook hier mochten mijn schilderijen een maand hangen waar ik heel blij mee was.

In het Stads-Koffyhuis in Delft hingen mijn schilderijen in een warme gezellige sfeer en kwamen mooi tot hun recht. De uitstraling van het restaurant paste perfect bij mijn werken en menig toerist heeft daar vast van kunnen genieten.

Meerdere keren werd door het Stads-Koffyhuis de top drie behaald van “het lekkerste broodje van Nederland” wat natuurlijk veel klandizie opleverde voor het Restaurant en zodoende mijn werken vaak bekeken konden worden.

Wil je me graag uitnodigen om mijn werk op jouw locatie te exposeren? Neem dan gerust contact met me op en informeer naar de mogelijkheden..

In de Haagse Bluf, een leuk pleintje midden in Den Haag, heb ik mijn eerste expositie gehouden. Ik schilderde nog niet zo lang en vond dit helemaal geweldig. Op de rode wanden kwamen mijn schilderijen mooi uit.

 

Naderhand heb ik hier een tijd een ruimte gehuurd om te kunnen schilderen. Hier kreeg ik ook mijn eerste opdracht (De Boeddha) welke helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan.

 

 

©2015   Alle rechten voorbehouden

Design by Holistic Consultant